Korisni resursi

Knjigovodstvo Beograd | Korisni Resursi

Na ovoj stranici možete pronaći veliki broj resursa koji će Vam biti potrebni u nekom trenutku poslovanja Vašeg preduzeća. Potrudili smo se da Vam objasnimo svaki od resursa, da se resursi mogu preuzeti u više različitih formata, i da oni resursi koje je potrebno popunjavati nisu „read only“. Preuzimanje svih fajlova sa našeg sajta je potpuno BESPLATNO.

Ukoliko imate bilo kakvu sugestiju, ili predlog za postavljanje resursa kojih nema na stranici, napišite nam komentar, i mi ćemo se potruditi da Vam izađemo u susret u što kraćem roku. Nadamo se da će Vam ova stranica biti od koristi.

Knjigovodstvo Beograd – Kategorije resursa

  • Obrasci: Ovde možete preuzeti neke od bitnijih obrazaca za knjigovodstvo. Među njima se mogu naći najnovije verzije naloga za uplatu, naloga za prenos i naloga za isplatu koji su počeli da se koriste 01.10.2015. godine. Izdvajamo i obrasce M4 i M4/SP koji se od ove godine predaju u elektronskom obliku, na sajtu PIO fonda.
  • Izjave: Izjave, odluke i ovlašćenja koja se najčešće koriste u knjigovodstvu su izjava o kompenzaciji (bilo da je kompenzacija jednostrana ili dvostrana), izjava o usvajanju finansijskih izveštaja, ovlašćenje za upotrebu elektronskog servisa za predavanja obrasca M4, itd. Sve izjave, odluke i ovlašćenja se mogu skinuti besplatno i u više formata.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ahosteda/public_html/extra/knjigovodstvo.me/wp-includes/functions.php on line 4675

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ahosteda/public_html/extra/knjigovodstvo.me/wp-includes/functions.php on line 4675